A törvény kötelezett munkavédelmi szakember foglalkoztatására?

Felvettél egy főállású szakértőt, aki FOLYTON MAGYARÁZ ÉS csak a papírhegyeket növeli, de nem hozott érdemi változást?

Mi történhet, ha nem megfelelő szakembert választasz?

A biztonság hiánya:
Ha a szakértő figyelme nem terjed ki mindenre, bármikor történhet munkahelyi baleset és senki nem tudja, mit kell csinálni. 
Hatósági ellenőrzés:
Ha az ellenőr hibát talál, a vállalat vezetőinek kell vállalni a felelősséget.
Kommunikáció hiánya:
Ha nehézségeid vannak a munkavédelmi szolgáltatóval való kommunikációban, az félreértéseket és késedelmeket eredményezhet a projekt teljesítésében. 
Elégtelen szolgáltatások:
Ha a szakértő nem rendelkezik a szükséges szaktudással vagy erőforrásokkal, az hatástalan vagy hiányos szolgáltatásokhoz vezethet.
Megfelelőségi problémák:
Ha a szabályozási változásokban a tanácsadó nem naprakész, azzal a vállalat megkockáztatja a nem megfelelőségből eredő bírságokat és egyéb büntetéseket.
Költség túllépések:
Ha a külsős szolgáltató többet számláz a vártnál, vagy az ő hibájából megbüntetik a céget, az költségvetés túllépést eredményezhet és megterheli a vállalat pénzügyeit.

Nálatok is megtörténhet...

Velünk lehet másképp is!

A munkahelyi balesetek nagy része megelőzhető a biztonsági előírások betartatásával.
A számok magukért beszélnek:
15
Több mint 15 éve sikeresen működünk a munkavédelem területén
30
Cégcsoport szinten több mint 30 szakemberrel dolgozunk országszerte
50000000
50 millió forintos szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk

Hogyan dolgoznak munkavédelmi tanácsadóink?

Milyen lépéseket tesznek a munkahelyek biztonságossá tételében?

Kockázatértékelés
A lehetséges munkahelyi veszélyforrások azonosítása érdekében teljes körű kockázatértékeléseket végzünk. Megtaláljuk a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető potenciális fizikai, kémiai, ergonómiai és pszichológiai kockázatokat.
Megfelelőségi felülvizsgálat
Biztosítjuk, hogy a munkahely megfeleljen a vonatkozó egészségügyi és biztonsági szabályozásoknak, szabványoknak és irányelveknek. Felülvizsgáljuk céged irányelveit, eljárásait és gyakorlatait a jogi követelményeknek való megfelelés biztosítása érdekében.
Biztonsági irányelvek és eljárások
Kidolgozzuk és bevezetjük a szervezeted specifikus igényeire szabott, kiterjedt biztonsági irányelveket és eljárásokat. Kialakítjuk olyan protokollokat, amelyek hatékonyak a vészhelyzeti válasz, az incidensbejelentés és a megelőző intézkedések terén.
képzés és oktatás
Képzési programokat biztosítunk a munkavállalók számára a biztonságos munkamódszerek, a veszélyfelismerés és a személyi védőeszközök (PPE) megfelelő használatának oktatására, hogy aktívan részt vehessenek a biztonságos munkakörnyezet kialakításában.
Biztonsági auditok és ellenőrzések
Rendszeres auditokkal és ellenőrzésekkel azonosítjuk a potenciális biztonsági hiányosságokat, veszélyeket vagy meg nem felelési problémákat. Proaktív intézkedéseket indítványozunk a hiányosságok kezelésére és a folyamatos fejlesztés biztosítására.
Incidensvizsgálat
Kivizsgáljuk a munkahelyi eseményeket és baleseteket a gyökér okok meghatározása és a hozzájáruló tényezők azonosítása érdekében. Javaslatokat teszünk a jövőbeli események megelőzésére.
Folyamatos támogatás és tanácsadás
Az egészségügyi és biztonsági kérdésekkel kapcsolatban folyamatos támogatást és tanácsadást nyújtunk a vezetőségnek és a munkavállalóknak. Rendszeresen kommunikálunk, konzultálunk és segítséget nyújtunk a legjobb gyakorlatok bevezetése során.
Folyamatos fejlesztés
Figyelemmel kísérjük a biztonsági teljesítményeket, kielemezzük az adatokat és korrekciós intézkedéseket vezetünk be a munkahelyi biztonság fokozása érdekében.

Védjük meg egymást!

Mit nyújtanak munkavédelmi tanácsadóink?

Szakértelem és tapasztalat

Egészségügyi és biztonsági tanácsadóink szakértők a területükön. Rendkívül széles ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a különböző iparágak egészségügyi és biztonsági kockázatainak kezelésében.
A tanácsadó segítségével hozzáférhetsz szakértelmükhöz és a legfrissebb iparági legjobb gyakorlatokhoz, hogy vállalkozásod mindig naprakész legyen és megfeleljen a vonatkozó szabályozásoknak.

Költséghatékonyság

Teljes munkaidős, belsős egészségügyi és biztonsági szakember alkalmazása költséges.
A béren kívül folyamatos képzésre és szakmai fejlődésre is költened kellene.
Tanácsadónk szakértelméhez projekt- vagy részmunkaidő alapon is hozzáférhetsz, költségmegtakarítással és rugalmasan.

Objektív szemlélet

A független tanácsadók pártatlan és objektív nézőpontot képviselnek. Képesek azonosítani a potenciális kockázatokat és veszélyeket a vállalati belső dinamikák vagy elfogultságok befolyása nélkül.
Ez a friss szemlélet segít a vállalkozásod specifikus igényeire szabott átfogó és hatékony egészségügyi és biztonsági stratégiák kialakításában.

Hozzáférés a szakszolgáltatá­sokhoz

Tanácsadóink rendelkeznek cégünk erőforrásaival és szakszolgáltatásaival, amelyek előnyös lehetnek vállalkozásod számára.
Képzési programokat biztosítunk, auditokat és kockázatértékeléseket végünk, a vállalkozásodra szabott biztonsági terveket fejlesztünk, és segítséget nyújtunk vészhelyzetek vagy incidensek esetén.

Fokozott fókusz

Az egészségügyi és biztonsági felelősségek kiszervezésével a belső csapatod a fő üzleti céljaitokra összpontosíthat.
Ez lehetővé teszi a dolgozóidnak, hogy a saját feladatkörükre fókuszáljanak, míg a tanácsadó gondoskodik az egészségügyi és biztonsági követelményekről, minimalizálva a zavaró tényezőket és javítva az általános produktivitást.
crossmenuchevron-down